+45 30 24 24 13 mail@lisbeth-clausen.dk

Center for krop og psyke

Psykomotorisk terapeut, Kranio – Sakral Terapeut fra Stanley Rosenberg Institut, Marte Meo terapeut og psykoterapeut

Behandler Lisbeth Holm Clausen

Center for krop og psyke blev grundlagt, på Langeland, af Lisbeth i 2004. Hun dimitterede som afspændingspædagog/ psykomotorisk terapeut i 1990 og har siden taget flere uddannelser som alternativ behandler. Fx Kranio – Sakral Terapeut, fra Stanley Rosenberg Institut, årene 2004 – 2008 og Marte Meo terapeut 2002. Arbejdet som psykoterapeut og mindfulnesslærer baseres på disse uddannelser, samt diverse kurser og kursusforløb. Dertil kommer en mangeårig personlig og spirituel udviklingsproces.
I disse år følges et efteruddannelsesforløb i mindfulness på Skolen for anvendt meditation ved Jens – Erik Risom. Desuden følges et mangeårigt supervisionsforløb hos Heilpraktiker Arvin Larsen, Holistica Medica i Hornsyld.

Uddannelsen til psykomotorisk terapeut, er en sundhedsfaglig professionsbachelor. Psykomotoriske terapeuter arbejder med behandling, sundhedsfremme og forebyggelse af fysisk og psykisk sygdom. Vi arbejder med kroppen, personligheden og kulturen set i en sammenhæng.

Gennem mange års praksis har jeg fundet mit eget behandlingsmæssige ståsted, og metoder der virker. Det er metoder, der forløser kroppens smerter, spændinger og ubalancer og opbygger kropsbevidsthed, selvværd, energi, livsglæde og handlekraft.

Jeg har specialiseret mig i at arbejde med stress, angst og nedtrykthed både hos børn, unge og voksne. Samt forløsning af spændinger, smerter og kropslige ubalancer hos børn og voksne.

Spirituel viden og praksis, fx mindfulness og meditation, udgør en stor del af mit liv og danner grundlag for mit arbejdsliv som behandler og underviser.  Min kontakt med og behandling af mennesker udspringer af en spirituelt overbevisning. Jeg ser alle mennesker som ligeværdige og med uudtømmelige ressourcer, kvaliteter og muligheder for vækst og balance.

Mine primære mindfulness og meditationslærere har været Rill Temte, elev af Bob Moore, Jes Bertelsen fra Vækstcenteret i Nørre Snede og senest Jens – Erik Risom, ligeledes fra Vækstcenteret i Nørre Snede. Jeg har gennem nogle år oplevet stor glæde af kurser hos Madhurima Rigtrup (Conscious Heart) og bruger stadig den fordybelse og viden, jeg oplevede ved hende. Gennem hele mit livsforløb har Jes Bertelsen været den største lærer og inspirationskilde.

Disse år følger jeg primært Jens – Erik Risoms undervisning og videreuddannelse gennem Skolen for Anvendt Meditation. Sideløbende følger jeg et mangeårigt supervisionsforløb hos Heilpraktiker Arvin Larsen, Holistica Medica i Hornsyld. Arvin er i øjeblikket min største supervisor og inspirator, når det gælder behandling, terapi og den spirituelle viden om sammenhængen mellem kroppen og psyken. 

KRANIO-SAKRAL TERAPI, PSYKOMOTORISK TERAPI, STRESSBEHANDLING OG MINDFULNESS

ved psykomotorisk terapeut, KST – terapeut, Marte Meo terapeut
og mindfulnesslærer Lisbeth Clausen

NEDTRYKTHED, ANGST OG STRESS

Stressbehandling og behandling mod nedtrykthed og angst planlægges individuelt ud fra den problematik og de symptomer man kommer med. Der er ofte tale om en kombination af fysiske, psykiske og adfærdsmæssige symptomer. Første gang afdækkes symptombilledet og hvordan symptomerne har udviklet sig over tid, og behandlingen startes op. Der bruges kropslige teknikker Kranio-Sakral – og psykomotorisk terapi, psykoterapi, mindfulnesstræning og coaching i behandlingsforløbet.

BEHANDLING AF BABY OG BØRN

Spædbørn og børn behandles med blid Kranio – Sakral Terapi for kolik, skævheder, smerter, spændinger, stress, uro, adfærdsproblemer mm. Forældre til spædbørn og småbørn har mulighed for at få anvist øvelser og behandlende greb, de selv kan udføre.
For større børn tilbydes, ud over kropsterapi, terapeutiske samtaler omkring skolegang, familieproblemer, det sociale liv, angst, uro, lavt selvværd og tristhed.
Forældre tilbydes rådgivning omkring problemer med børn og unge fx i forhold til stress, sociale kompetencer, ADHD, lavt selvværd, indre uro, udadreageren, skolegang, familieliv.

KRANIO-SAKRAL – OG PSYKOMOTORISK KROPSTERAPI

er blide og dybtgående behandlingstyper for kropslige symptomer som hovedpine, spændinger, smerter, migræne, piskesmæld, iskias, uro, alle typer rygproblemer, stress, kroniske smerter mm. Der behandles med en kombination af Kranio – Sakral Terapi og psykomotorisk behandling hvorved både muskler, sener, led og nervesystem bliver afbalanceret. Første gang afklares problematikken og behandlingen startes op. Mangeårig erfaring sikrer et godt resultat. Vi har stor erfaring med behandling af børn i alle aldre. Al behandling foregår udenpå tøjet.

PSYKOTERAPI OG PARTERAPI

Handlingsorienteret og indfølende individuel psykoterapi, rådgivning og coaching for unge, voksne, særligt sensitive, PTSD ramte og par. Psykoterapi og coaching fokuserer på selvværd, selvtillid, selvomsorg og handlekraft.

MINDFULNESS KURSER 

Gennem året har vi en række kurser og workshops i mindfulness og meditation både for begyndere og viderekommende. Opstart er typisk i januar og september, men der er tilbud løbende gennem året. Skriv eller ring hvis ikke du finder et tilbud, der passer dig. Tilmelding til kurser sker gennem linket AOF Mindfulness

KROPSTERAPI OG TERAPEUTISK SAMTALE FOR UNGE

Der bruges blide behandlingsmetoder: Kranio – Sakral Terapi og psykomotorisk terapi for en række fysiske symptomer fx spændinger i skuldre og nakke, hovedpine, migræne, ondt i maven, menstruationssmerter, symptomer efter sportsskader, hjernerystelse, uheld mv.
Der bruges nænsom terapeutisk samtale og psykoterapi for psykiske symptomer fx angst, nedtrykthed, dårligt selvværd, ensomhed, præstationsangst, sort/hvidt livssyn mv. og for adfærdsmæssige symptomer fx konfliktfyldt adfærd, indre uro, generthed, søvnløshed, aggression mv.

TIDSBESTILLING

Bestil tid via mail ved at klikke på billedet. Vælger du mail kan du få yderligere informationer eller komme i dialog med mig. Det er også muligt at bestille tid ved at sende en sms til mobil 30 24 24 13 eller via online booking

Center for krop og psyke - Odense

Center for krop og psyke - Blommenslyst

Kontakt klinikken

Mere information

Adresser:
Oasen, Thorsgade 13,
5000 Odense C

Efter aftale:
Middelfartvej 491,
5491 Blommenslyst

Telefon: 30 24 24 13