COACHING FOR UNGE, VOKSNE OG FAMILIER

 

 

 En coaching session eller et coaching forløb vil gøre dig klogere på dig selv, dine drømme, dine planer og mål og din motivation.
Coaching er i modsætning til psykoterapi ikke så analyserende i forhold til din livshistorie, ikke så bagudseende, men er en fremadskuende udviklingsproces, som jeg faciliterer via spørgsmål og dialog.
Coaching kan handle om: karriereudvikling, karriere skift, problematikker omkring valg af studie, fastholdelse af studie, målretning i forhold til alle sider af livet, præstationskrav, selvværd og selvtillid, stress, parforhold, familieforhold, familierelationer mv.
Hvis du føler dig forvirret, energiforladt, stresset, presset, mangler motivation mv. prøv en coaching session.

I forhold til familielivet med eller uden børn og parforholdet tilbyder jeg sessioner med dialog og coaching, som kan inspirere dig i en stresset hverdag. Temaer kunne være: en altfor stresset hverdag, negativ kommunikation og skænderier, manglende tid nærvær, skyldfølelse og dårlig samvittighed.
Jeg tilbyder en frugtbar, inspirerende dialog, booster din motivation og kommer med struktur og ideer. Målene med sessionen kunne være at ønske ro, god kommunikation, nærvær, åbenhed og kærlighed i familien.

Min faglighed er baseret på basisuddannelse indenfor psykomotorisk terapi,  studier i psykologi, videreuddannelse indenfor Marte Meo metoden og indenfor mindfulness og meditation. Desuden mange års praktisk erfaring som terapeut og behandler for børn og voksne. Bestil tid via Onlinebooking