Mindfulness er let at lære

–  og giver ro, fokus og mindre stress

individuel MINDFULNESS

Få mere at vide om mindfulness og oplev, gennem en individuel session, om mindfulness kunne være noget for dig. Mindfulnessøvelser og en mindful indstilling til livet er let at lære og kan bruges af alle. Brug eksempelvis 10 – 20 minutter fra 3 til 7 gange om ugen for at sætte en god mindfulness praksis i gang. Mindfulness bruges ofte for at få ro i kroppen og hovedet, for at nedsætte stresssymptomer og for at blive bedre til at fokusere på en ting ad gangen.

Under en mindfulness session, undervises i virksomme mindfulness metoder og øvelser, som tilpasses dine specifikke behov og derefter er lige til at gå hjem og bruge. Øvelserne bruges mod stress, uro, tankemylder, manglende koncentration, søvnproblemer mv. Formidlingen af øvelser, teori, mindfulness holdninger og mindfulness indstilling udspringer dels af uddannelsen til afspændingspædagog/psykomotorisk terapeut og dels af undervisning udsprunget fra Jes Bertelsen og Vækstcenteret i Nørre Snede.
Læs om symptomer. 

To gange om året, forår og efterår, tilbydes kurser af 8 – 10 ugers varighed for begyndere og øvede, weekendkurser, workshops mv. gennem AOF – Odense eller hos Center for krop og psyke. Se kurser.
Hvis du har lyst til at prøve mindfulness eller komme i gang med en mindfulness praksis, og ikke har tid til at deltage i et kursus, kan personlig mindfulness undervisning være en god mulighed.

Sessionen vil tage udgangspunkt i din hverdag og dine behov for mindfulness. Der vil blive undervist i en række specifikke øvelser, som tager udgangspunkt i kroppen og åndedrættet. Desuden vil der tilbydes en dialog om, hvordan man nærmer sig en mindfull holdning til sig selv, hverdagen og livet.

Mindfulness er virkningsfuldt, når man praktiserer det. Man kan begynde at praktisere mindfulness i hverdagen 10 – 20 minutter 3 – 7 gange om ugen.
Der opfordres til, at man møder til en ny session efter 2 – 4 uger. Under denne session tales om den konkrete praksis. Man kan få finpudset sit program, få mere teoretisk viden og flere øvelser. Det vil være muligt at optage instruktionerne på smartphone.

 Kontakt os med spørgsmål eller for yderligere oplysninger om mindfulness og meditation. Bestil tid via Online booking.