Center for krop og psyke

Behandling giver heling af symptomer, øget kropsbevidsthed, øget selvværd, energi og livsglæde

KRANIO - SAKRAL TERAPI, PSYKOMOTORISK TERAPI, STRESSBEHANDLING, PSYKOTERAPI OG MINDFULNESS
ved psykomotorisk terapeut, KST - terapeut, psykoterapeut, Marte Meo terapeut og mindfulnesslærer Lisbeth Holm Clausen
På klinikken arbejdes holistisk med behandling af kropslige og psykiske symptomer. Der vil være dialog omkring symptomers årsager og sammenhæng med ubalance og stress i hverdagen. 
Giv dig tid til at læse om behandlingsmetoderne, så du kan vurdere om behandling kunne være noget for dig.
Skriv eller ring, hvis du har brug for flere informationer. 
Januar 2021 tilbydes kurserne:
10 ugers Mindfulness kursus
Weekendkursus: Hjertets mindfulness

STRESS, ANGST OG NEDTRYKTHED

Stressbehandling og behandling mod nedtrykthed og angst planlægges individuelt ud fra de symptomer, man mærker i sin hverdag: fysiske, psykiske og adfærdsmæssige symptomer. Stress kan udvikle sig over tid til mere alvorlige fysiske eller psykiske tilstande. Søg behandling så snart, der opleves stresssymptomer, som ikke fortager sig i løbet af et par uger. Der bruges kropsterapi, Kranio-Sakral terapi og psykomotorisk terapi, psykoterapi, mindfulnessøvelser og coaching i behandling af stress, angst og nedtrykthed.

BEHANDLING AF BABY OG BØRN

Spædbørn og børn behandles med blid Kranio - Sakral Terapi for kolik, skævheder, smerter, spændinger, stress, uro, adfærdsproblemer mm. Behandling er baseret på en holistisk tankegang, der vil være dialog om  årsagerne til symptomerne og de ubalancer, der kan ligge bag.
For større børn tilbydes desuden terapeutiske samtaler omkring skolegang, familieproblemer, det sociale liv, angst, uro, lavt selvværd og tristhed.
Giv dig tid til at læse om behandling for børn, så kan du bedre vurdere, om behandling kunne være noget for dit barn.

Vi har forældrekonsultationer og  rådgivning omkring problemer med børn og unge eller problemer i familien. Det kunne være relateret til stress, skilsmisse, samspil, samarbejde, det sociale liv, diagnoser, selvværd, indre uro, skolegang mv.

KRANIO-SAKRAL - OG PSYKOMOTORISK KROPSTERAPI

er blide og dybtgående behandlingsmetoder for kropslige symptomer som hovedpine, spændinger, smerter, migræne, piskesmæld, iskias, uro, alle typer rygproblemer, stress, kroniske smerter mm. Der behandles med en kombination af Kranio - Sakral Terapi og psykomotorisk behandling hvorved både muskler, sener, led og nervesystem bliver afbalanceret.
Behandling er baseret på en holistisk tankegang. Parallelt med kropsterapien afdækkes årsagerne til symptomerne og de ubalancer, der kan ligge bag. Al behandling foregår udenpå tøjet.

PSYKOTERAPI OG PARTERAPI

Handlingsorienteret og indfølende individuel psykoterapi, rådgivning og coaching for unge, voksne, særligt sensitive, PTSD ramte og par. Psykoterapi og coaching fokuserer på selvværd, selvtillid, selvomsorg og handlekraft.

MINDFULNESSKURSER:

Gennem året tilbydes kurser i mindfulness og meditation, både for begyndere og viderekommende.

Kurserne starter typisk i januar og september, og der kan være tilbud gennem året. Tilmelding til kurser sker gennem link på kursussiden.

Mindfulness kan også bestilles som individuel session.

KROPSTERAPI OG TERAPEUTISK SAMTALE FOR UNGE
Der bruges blide behandlingsmetoder: Kranio - Sakral Terapi og psykomotorisk terapi for en række fysiske symptomer fx spændinger i skuldre og nakke, hovedpine, migræne, ondt i maven, menstruationssmerter, symptomer efter sportsskader, hjernerystelse, uheld mv.
Der bruges nænsom terapeutisk samtale og psykoterapi for psykiske symptomer fx angst, nedtrykthed, dårligt selvværd, ensomhed, præstationsangst, sort/hvidt livssyn mv. og for adfærdsmæssige symptomer fx konfliktfyldt adfærd, indre uro, generthed, søvnløshed, aggression mv.

TIDSBESTILLING

Bestil tid via mail ved at klikke på billedet. Vælger du mail, kan du få yderligere informationer eller komme i dialog med mig. Det er også muligt at bestille tid ved at sende en sms til mobil 30 24 24 13 eller via online booking