Undgå smerter, stress og uro

Behandling af unge

Kropsterapi og terapeutisk samtale for unge

 Jeg tilbyder kropsterapi for en række fysiske symptomer f.eks. spændinger i skuldre og nakke, hovedpine, migræne, hjernerystelse, ondt i maven, menstruationssmerter, symptomer efter sportsskader og uheld mv. Læs om symptomer.

Jeg tilbyder terapeutisk dialog og psykoterapi for psykiske symptomer som angst, nedtrykthed, dårligt selvværd, ensomhed, præstationsangst, sort/hvidt livssyn mv. og for adfærdsmæssige symptomer som indre uro, generthed, søvnløshed, aggression mv. Ofte bruges både kropsterapi (Kranio-Sakral – og psykomotorisk terapi) og samtale i et behandlingsforløb, som kan strække sig over 2 – 6 gange. Book tid her. 

Hvis du har kropslige, psykiske eller adfærdsmæssige symptomer kan det påvirke dit selvværd, studieliv og sociale liv negativt.
Fysiske, psykiske og adfærdsmæssige symptomer kan have mange årsager. Der er ofte tale om kombinationer af årsager, f.eks. modenhed, hormonelle ubalancer, dårligt selvværd, bekymringer, modløshed, anspændthed i muskler og led, smerter i kroppen, usikkerhed på egen identitet, pres fra sociale medier, parforholdsproblemer,  problemer i familien.   

Du kan også have oplevet situationer og hændelser, som var traumatiske eller grænseoverskridende. Symptomer på chok og traumer kan vise sig fysisk, følelsesmæssigt eller adfærdsmæssigt eller som en kombination.
Chokerende oplevelser kan f.eks. være ulykker, forældres skilsmisse, misbrug i familien, mobning, overgreb, følelser af udstødelse fra familien eller på sociale medier, at være vidne til at andre ikke har det godt eller dødsfald.

 

 

Unge behandles med kropslige- og samtaleterapeutiske metoder. Den kropslige behandling er en kombination af Kranio – Sakral Terapi og psykomotorisk terapi. Begge kropsterapeutiske metoder giver en dyb afspænding og retter op på ubalancer i krop og nervesystem. Dermed  nedsættes fornemmelsen af stress og uro. Kropsterapi  opleves meget behagelig og afslappende og udføres udenpå tøjet.

Det kan give stor lettelse at tale med en udenforstående om sine tanker og problemer. Du kan også være fanget i problemer, som kræver et  professionelt syn. Dialog om de problemer du oplever, vil hjælpe dig til selvforståelse, forståelse for andre og styrke dine valg og handlinger i en given situation. Dialogen vil altid være rettet fremad mod din hverdag og fremtiden. 

Man skal indstille sig på at komme til ca. 2 til 6 behandlinger.
Få yderligere informationer ved at besøge siderne: Kranio – Sakral terapi, Psykomotorisk behandling, Psykoterapi.

Online booking